20 Mart 2014 Perşembe

Babe Micellar Water Temizleme suyu

Babe Cilt Yüz Temizleme Suyu 250 ml

Babe Temizleme Suyu 

    Güzellik ve kadın yüzyıllardır aynı cümle içerisinde yer almıştır. Gerek eski dönemlerde gerekse günümüzde kadın denilince akla güzellik de gelmektedir. Zira hiçbir erkek çirkin ve bakımsız bir kadına sahip olmak istemezken hiçbir bayan da kendini bu şekilde hayal etmez. Bu nedenle çok eski zamanlarda bile benzer şekillerde makyaj uygulamaları eşliğinde vücutlarını güzelleştirme yoluna gitmektedirler. Uygulanış şekli ve uygulanan bileşenler farklı da olsa amaç vücudu daha güzel ve çekici hale getirmektir. 

     Makyaj uygulamaları eskiye oranla günümüzde daha sorun teşkil eden bir durumdur. Zira eski zamanlarda bayanlar bu uygulamaları doğal yöntemler ile yaptıklarından ciltlerine fazla zarar vermemekte idiler. Oysa günümüzde gelişen teknoloji sayesinde makyaj malzemeleri tamamı ile kimyasal bileşenlere dönüşmektedir. Bu da cilt için tehlikeli sonuçlar doğurabilmektedir.

     Özellikle günümüzde makyaj uygulamalarının cilde verebileceği zararı asgari düzeye indirgemek adına düzenli makyaj temizliği şarttır. Bu da amacına uygun temizlik ürünleri vasıtası ile gerçekleşmektedir.

     Babe Cilt Yüz Temizleme Suyu makyaj temizleme konusunda özellikle yüz, göz ve dudak bölgesinde ideal bir yardımcıdır. Babe Cilt Bakım Ürünleri Yüz Temizleme Suyu sayesinde makyajdan arındırılan yüz, göz ve dudak bölgesi beraberinde yumuşaklık ve ferahlık da kazanmış olur. Ayrıca cildin ihtiyaç duyduğu nemlendirme etkisi de babe Cilt Yüz Temizleme Suyu sayesinde giderilebilmektedir.

     En hassas cilt yapılarında bile etkili bir makyaj temizleyici olan babe yüz temizleme suyu ihtiyaç duyula anlarda bir parça pamuk vasıtası ile makyajlı bölgeye uygulanmalıdır. Ardından su ile temizleme yapmaya gerek yoktur.

Babe Micellar Water Temizleme Suyu 250ml


Faydalar:
Yüz, göz ve dudaklardaki makyajı ve kalıntıları tek seferde temizleyerek cilde pürüzsüzlük hissi, nem ve tazelik sağlar.
Günlük temizleme işlemini tek bir ürünle tamamlama özelliği sağlar.
Nemlendirme ve yatıştırıcı özelliklere sahiptir
İnflamasyonu önlemeye yardımcıdır
Tahrişi yatıştırır, kaşıntı, yanma ve gerginliği rahatlatmada yardımcıdır.
Hücre yenilenmesini hızlandırır
PArfüm içermez

Özellikler:
Tüm cilt tipleri ve hassas ciltler içindir

Babe Tavsiyesi:
Günlük kullanım içindir

Pamuk yardımıyla uygulayınız. Durulama gerektirmez.

Makyaj temizliği ve günlük yüz temizliği için uygundur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder