4 Kasım 2012 Pazar

Babe Çatlak Kremi

Babe Çatlak Kremi

Babe Çatlak Tedavisi Kremi 200ml


Cilt çatlakları gebelik, ergenlik ve hızlı kilo alıp vermeye bağlı oluşan, estetik açıdan birçok kişiyi rahatsız edebilen izler olarak tanımlanabilmektedir. Çatlak izleri genelde yüzeyden çökük, yırtık şeklindedir. Yeni oluştuklarında renkleri mor, kırmızıya yakın gözlenir. Yıllar geçtikçe renkleri açılarak gri kurşuni ve ya beyaz bir renk alır. Cilt çatlakları karın, kalça, basen, sırt, kollar, göğüs üstleri, diz arkaları, baldırlarda gözlemlenebilmektedir. Çatlak dokusu incelendiğinde bağ doku elemanları adı verilen, dokuları sıkı tutan ve canlılık veren doku elemanlarının azalarak cildin sıkı esnek yapısını kaybetmiş olduğunun farkına varmak mümkündür. Bu eskime ve gevşemeyi gidermek için dokudaki bağ doku elemanlarını tekrar oluşturmak gerekir. Bu da çeşitli bakım ürünleri yardımı ile gerçekleştirilebilir.
    Bu alanda etkili ürünler geliştiren markalardan biri de Babe markasıdır. Özellikle daha önceden var olan çatlakların tedavisinde ve ya oluşabilecek çatlakların tedavisinde ve engellenmesinde babe çatlak tedavisi kremi oldukça etkili sonuçlar verebilmektedir.
Babe ürünlerini www.dermomarket.com sitesinden güvenle satın alabilirsiniz. www.dermomarket.com Babe ürünleri online eczane satış noktasıdır.

Babe Çatlak Tedavisi Kremi 2'li Paket



Oluşmuş - Oluşabilecek çatlak tedavisinde ve engellemesinde kullanılır.










Babe Çatlak Tedavisi Kremi 3'lü Paket 




Hamilelik, doğum sonrası, aşırı kilo, diyet gibi durumlarda derinin 
gerilmesiyle oluşmuş/oluşabilecek çatlak tedavisinde ve engellemesinde kullanılır.

Oluşmuş - Oluşabilecek çatlak tedavisinde ve engellemesinde kullanılır.



Babe dermokozmetik ürünleri kullananlar , bu ürünlerin arasında en beğenilen ürünlerden birinin  de Babe Çatlak Kremi olduğunu bilirler.

Babe çatlak kremi hem hamilelik dönemi boyunca çatlak oluşumunu önlemekte kullanılır , hem de oluşan çatlaklar varsa bunların tedavisinde kullanılır.

Cilt çatlakları sadece hamilelik döneminde oluşmaz . Hızlı kilo alınan dönemlerde, ergenlik çağındaki gelişim esnasında , spora başlandığında kas gelişimi ile beraber de çatlaklar oluşabilir. Bu çatlakların önlenmesi ve tedavisinde Babe Çatlak Kremi oldukça etkindir.

Çatlak tedavisi ve Babe ürünleri için www.dermomarket.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak :  


http://www.dermomarket.com/Babe-Urunleri,LA_672-2.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder