12 Aralık 2011 Pazartesi

Babe Depigmentasyon Emülsiyon - Babe Leke Giderici Krem

Babe Leke Giderici Krem 


Babe Dermokozmetik ürünleri Babe Depigmentasyon Emülsiyon isimli, leke giderici emülsiyon formundaki ürünü satışa sundu.

Bu ürün aynı zamanda Spf 20 UV filtresi de içermekte. Işığa karşı hassas kişilerin en büyük sorunlarından biri olan güneş lekeleri bu tip dermokozmetik ürünlerin önemini arttırıyor. Bu ürün her ne kadar UV koruyucu filtre içerse de beraberinde bir  Spf 50 güneş ürününün cilt tipine göre seçilerek kullanılmasını kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Günümüzde kullanılan bir çok yapay ışık da güneş lekelerine benzer lekelere sebep olabilmekte. O nedenle eskiden güneş lekesi denilen bu probleme artık genelde ışık lekesi denilmekte.

Leke problemi olan kişilerin, yüksek oranda pigment içeren ve hiperkeratinize olmuş bu lekelerden kurtulmak için leke ürünleri yanında , cilt tiplerine uygun bir peeling ya da nazik soyucu ürün ve iyi bir cilt temizleme ürünü kullanmaları da tedavinin başarısı açısından çok önemlidir.

Bu konuda Babe ürünleri ve DDF ürünleri oldukça geniş seçenekler sunmaktadır.

Babe Depigmentasyon Emülsion Spf 20 (leke giderici)



ENDİKASYONLARI 



Ciltteki benekleri azaltır.
Tüm cilt tipleri, hatta hassas ve kuperoz ciltler için kullanıma uygundur.
Hamilelik döneminde oluşan, cildin hiperpigmentli bölgelerini, oral kontraseptifler (kloazma), solar radyasyon, yaşlanma benekleri, cildin yaşlanması, akne sonrası izlerini, vs.’yi azaltıcı etkiye sahiptir.
Yüz pigmentasyonu: hiperkroma karşı mücadele eder.
İlaçlar veya kimyasal maddeler nedeniyle ortaya çıkan fototoksik reaksiyonlara karşı etkilidir.
Cildi yeniler, parlaklığını yeniden kazandırır ve cilt tonunu birleştirir. 

3 ay süreyle temizlenmiş cilde yüz, boyna ve göğüs üzerini iyice temizledikten sonra ince bir tabaka halinde uygulayınız. İdame tedavisi: Haftada bir veya iki kez kullanınız. Güneşten kaçınınız. Güneşe uzun süreli maruziyet halinde, Babe Güneşten Koruyucu SPF 50+ Losyonla birlikte kullanılması tavsiye edilir.
AKTİF İÇERİKLER
ÖZELLİKLER
Glycolic Acid 10 %
?-Hidroksi Asittir. Eksfolyatif ve peeling etkisiyle korneal tabakanın kalınlığını azaltır ve aktif içeriklerin emilmesine yardımcı olur. Hücre yenileyicidir. Cildin parlaklığını artırır.
Milk Proteins 3.00 %
Ciltteki inflamasyonu azaltıp iyileşme sürecini hızlandırarak ciltteki iritasyonları minimize eder. Cilt tonunun birleştirilmesine yardımcıdır.
Rumex Occidentalis 1.00%
Melanin oluşumundan sorumlu tirosinazı inhibe eder.
Squalane 1.00 %
Skualenin hidrojenasyonu yoluyla elde edilir. Yumuşatıcı ve sebum retore edicidir. Cildi yatıştırıcı ve canlandırıcı özelliklidir.
Salicylic Acid 0.3 %
ß-Hidroksi Asittir. Keratolitik özellikleriyle Korneal tabakayı normal haline getirir.
Vitamin E 0.25 %
Yağ çözünen vitamindir. Antioksidan özelliğiyle serbest radikalleri inhibe eder. Solar eritem oluşumunun engellenmesine yardımcıdır.
Sun Protection Filters qs to SPF 20
UV ışınlarını emebilir veya yansıtabilir filtreler.


DDF Discoloration Reversal 28 POD


 Tüm Ciltler İçin Renk Değişikliğini Azaltıcı Leke Ürünü
28 pod İçeriği:
Undecylenol Phenyl Alanine (UPA), Niacinamide, N-Acetyl Glucosamine, Licorice (Meyan Kökü), Makadamia Fındık Yağı, Beta Karoten (Provitamin A), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Retinil Palmitat, Palmitik Asit, Tioktik Asit, Pantenol, Gliserin.

Kullanım Şekli: Cildi temizledikten sonra, ürünün bulunduğu mini poşet kısım sıkılarak süngere geçmesi sağlanır ve leke olan bölgeye dairesel hareketle sürülür. Sabah ve akşam kullanılabilir. Gündüz cilde uygun DDF güneş koruyucu ürünlerinden birinin kullanılması önerilir.

Etki ve Özellikleri: Yaşlılık, hamilelik ve güneşe bağlı oluşan cilt lekelerinin rengini açmaya yardımcı olur. Güçlü antioksidanlar içerir. Cildi nemlendirir.



DDF ve Babe Markalı dermokozmetik ürünleri, en ucuz kampanyalı şartlarla satın almak, kullananların yorumlarını  okumak, ürün bilgilerine ulaşmak  için tıklayınız .